Prednosti kupovine putem oficijelnog distributerskog kanala

U saradnji sa zvaničnim distributerima profesionalne video nadzor opreme u regionu, ali i u saradnji sa autorizovanim instalaterskim firmama, kreirali smo za vas smo sigurno okruženje za kupovinu.

Kupovinom kroz zvanični prodajni kanal proizvođača, imate obezbeđenu pred-prodajnu podršku, bolje cene i uslove plaćanja, kao i post-prodajnu podršku u smislu instalacije od strane nekog od autorizovanih za to firmi, kao i obezbeđen servis i održavanje po potrebi.

Na raspolaganju vam stoje sve prednosti zvaničnog prodajnog video nadzor kanala, bez obzira za kojeg proizvođača se odlučite. Projektni i količinski rabati, demo popusti,… samo su vrh sistema podrške organizovanog direktno od strane proizvođača, a u saradnji sa zvaničnim distributerima i sistem integrator firmama obučenim za ugradnju, setovanje i puštanje sistema u rad.

Korišćenjem prednosti zvaničnog prodajnog kanala proizvođača, možete računati na podršku u projektovanju i optimizacji sistema.

Na raspolaganju su vam softverski alati za potrebne proračune i odabir opreme, a takođe za sve specifične zahteve možete se obratiti direktno, postavljanjem upita i opisa vaših potreba, na koji ćemo vam, u saradnji sa adekvatnim partnerima koji sa nama sarađuju, odgovoriti i pomoći u kreiranju za vaše potrebe optimalnog video nadzor rešenja.

FORMULAR ZA PRECIZIRANJE ZAHTEVA